2018. nov. 19, hétfő
Itt vagy: Kezdőoldal / Nyitott fül / “Ez nem az én autóm, ez nem az én házam…” Pintér Béla új dalával nyitjuk a nyarat!

“Ez nem az én autóm, ez nem az én házam…” Pintér Béla új dalával nyitjuk a nyarat!

Bennem is dolgozik!

Egy kis elmélkedésre hívlak titeket! :)

Ahogy felvetettük, hogy mi legyen a következő dalunk, amit bemutatunk nektek, akkor Pintér Béla legújabb dalát választottuk. Feltűnt, hogy idősebben milyen érett gondolatai és Istenkapcsolata van. Miután párszor meghallgattam az Isteni géneket, elindított bennem egy gondolatmenetet. Fogadjátok szeretettel! :)


Sokszor gondolkodom azon, hogy milyen nehéz feldolgoznunk a kudarcainkat. Nem könnyű az, mikor valamiben nagyon bízunk, mindent megteszünk érte, de mégsem jön össze. Sokszor magunkban keressük a hibát, hogy mit rontottunk el. Pedig szerintem tök egyszerű a megoldás!

Én ilyenkor megpróbálom Isten szemével rátekinteni a helyzetre. Az Ő gyermeke vagyok, és tudom, hogy a legjobbat szeretné nekem adni. Mindennel, ami történik velem, azzal maga felé akar terelni, csak meg kell találnom, hogy hol nyit ki számomra egy új ajtót. Távlatokban látja az életemet, csak rá kell hagyatkoznom a gondviselő szeretetére. Hív minket, és vár az országában. Nekem csak hitre és belé vetett reményre kell támaszkodnom, hiszen dolgoznak bennem is az isteni gének!

 

„Ne félj te kisded nyáj, hisz Atyátok úgy látta jónak, hogy nektek adja az országát.” (Lk, 12,32)

Írta: Blaschke Sebestyén

(A Nyitott Fül csapata: Blaskó Rebeka,Dudás Bernadett, Kis Domonkos, Kasza Boglárka,Nyulas Tamás, Ponyi Ferenc, Kis Dalma Róza)

KERESS MINKET MÁR INSTAGRAMMON IS! 

Fel a tetejére