2018. nov. 17, szombat
Itt vagy: Kezdőoldal / Ajánló / Töltődési lehetőség Taizében

Töltődési lehetőség Taizében

Bizonyára sokan ha belenézünk a naptárunkba, már csak néhány szabad nap kínálkozik a nyári hónapokban. A kisebb testvérekre, fiatal felnőttekre gyakran jellemző, hogy szeretünk szolgálni, ott segíteni, ahol szükség van ránk és semmiből sem szeretnénk kimaradni. De mikor fogunk mi is kikapcsolódni és a szervezői feladatokat félre téve csakis Istenre figyelni? Például augusztus 13-22  között Teizében.

Taizé2Ezen a héten várhatóan 2-3 ezer fiatal gyűlik majd össze, hogy csatlakozzanak a taizéi szerzetesek életéhez, és eltöltsenek egy hetet Istennel és egymással közösségben. A hét minden napján mise, háromszori éneklős ima alkalom, közös étkezések, fiatalos Bibliai bevezetők, kis csoportos beszélgetések, közös munka, játék, vidámság és sok egyéb program vár a fiatalokra. A résztvevők a világ minden tájáról érkeznek, így nagy élmény lehet a határokat nem ismerő keresztény közösségben levés érzete is, illetve érdekes és izgalmas beszélgetések, ismeretségek kialakulására is teret kínál a hét. De békét és csöndet is ad annak, akinek arra van szüksége.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/522787371225976/

Jelentkezési lap: http://goo.gl/forms/gaiYA0cpPh

A zarándoklat költsége a hónap végéig jelentkezőknek 39.980ft + 43 euró (ez magába foglalja a buszutat, egy hetet Taizében szállással, teljes ellátással, programokkal), júniustól 43.500ft + 43 euró.

 

Fel a tetejére