2018. nov. 17, szombat
Itt vagy: Kezdőoldal / Menték / Tisza / Isten hív, de merre? Esetleg egy nyári táborba?

Isten hív, de merre? Esetleg egy nyári táborba?

Mi leszek ha nagy leszek? Mi Isten terve velem? Mi az én hivatásom, amelyre Isten hív? Ezek a kérdések minden fiatalt foglalkoztatnak. Arra hívunk, gondolkozzunk ezen együtt! A Tiszamente  (Mi az a Tiszamente? – ide kattints!) nyári táborába hívunk, színes programokkal, sok fiatallal! Olvass tovább a részletekért!

kicsi szóró (1)  

MILYEN PROGRAMOKRA SZÁMÍTHATSZ?
Előadások, kiscsoportos beszélgetés, közös imák, tábortűz, színdarabok, strand, szabadidős programok és persze régi és új barátok is! Hozd el barátaidat, osztálytársaidat, hittanos csoportodat is! A táborban biztosan te is megtalálod a korcsoportodat, hiszen kisiskolások, középsulisok és egyetemisták egyaránt szoktak jönni. (Akkor is bátran kelj útra, ha eddig még nem vettél részt programunkon!)

Időpont | 2018. július. 30. – augusztus 5. (hétfő-vasárnap)
Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Téma | Hivatás: „Jöjj, kövess engem!” (Lk 18,22)
Tábor díja | 7 000 – 12 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetendő készpénzben, lehetőségekhez mérten. (Egy fő bekerülési költsége kb. 10 000 Ft, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.)

Alsó korhatár: 10 év (hitoktatói ajánlással kivétel tehető)

MIT HOZZ MAGADDAL?
Szülő, gondviselő által aláírt nyilatkozat a táborozáshoz, amely ide kattintva tölthető le.
(Ha a nyomtatás sehogy sem oldható meg, akkor a helyszínen is ki lehet tölteni. A nagykorú  résztvevők a táborban aláírhatják az ugyanilyen tartalmú ívet.)

TB kártya, polifoam, hálózsák, fürdőruha, törülköző, tisztálkodó felszerelés, esőkabát, kirándulós hátizsák, fejfedő a napsütés miatt, templomi illő ruha (lányoknak vállkendő és combközépig érő rövidnadrág), rendszeresen szedett gyógyszered, és ha van: sátor, elemlámpa, szúnyog- és kullancsriasztó, Biblia, rózsafüzér.

Telefonodat nem érdemes elhozni, mert nem lesz rá szükség, elvesz és a töltését sem tudjuk biztosítani. Az elhozott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

ÉRKEZÉS hétfő 9:00-tól. Ebédre közösen osztjuk meg az otthonról hozott szendvicseket.

Szülők figyelmébe:
Élelmiszerfelajánlást szívesen fogadunk az egész tábor részére, de kérjük, ne küldjenek egy hétre való nassolnivalót a gyermekkel, nem fognak éhezni, teljes ellátást kapnak és mivel csak a hangyák jönnének rá a sátorban, ezért ezeket össze is szoktuk gyűjteni és közös étkezések alkalmával megosztjuk mindenkivel.
Arra kérjük Önöket, ne vigyék haza gyermeküket éjszakára, hiszen így lemaradnak a késő esti és a reggeli programokról (pi. parádés ébresztő és napindító) és a felejthetetlen sátorbanalvásról is, pedig ezek teszik teljessé az élményt. Továbbá a tábor közbeni a látogatások is megzavarják a gyermeket, erősítik az esetleges honvágyat, ezért ne látogassák a csemetéket, biztonságban lesznek.
A tábor vasárnap délután a 14:00-kor kezdődő táborzáró szentmisével fejeződik be (senki nem menjen el hamarabb, ez fontos lezárása a hétnek!), amelyre szeretettel várjuk kedves családodat is. 15:30-kor búcsúzkodás, hazamenetel.

A táborra előzetes jelentkezés szükséges, amit alább tehetsz meg.
Jelentkezési határidő: 2018. július 20.

A jelentkezés papír alapon is postázható. (Az online és papír alapú jelentkezés egyenértékű, nem kell mindkettőt beküldeni, opcionális a választás) Papír alapú jelentkezési lap itt elérhető: http://www.mente.hu/download/tiszamenti-nagyboldogasszony-kozosseg-nyari-tabor-2018-papir-alapu-jelentkezes/

Facebook-eseményünk itt található  (az esemény “Ott leszek” jelzése nem helyettesíti a jelentkezést!)

Szólj a barátaidnak, osztálytársaidnak is!

KÉRDÉSED VAN?
Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a sooszoltanferenc@gmail.com címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!

Fel a tetejére