2018. nov. 19, hétfő
Itt vagy: Kezdőoldal / Nyitott fül / A szeretetünk által tudni fogják, hogy keresztények vagyunk!

A szeretetünk által tudni fogják, hogy keresztények vagyunk!

Ha ki lehet azt mondani, hogy egy zene meg tudja mutatni, hogy, létezik az élő és lángoló HIT, akkor én kimerem jelenteni, hogy megtaláltam.

Had mutassam meg nektek a For King & Country – By Our love c. zenét.


Már egyszeri nyugodt hallgatás után is eltudja indítani az embert Isten felé, úgy gondolom. (Ha tényleg rá fokuszál a zenére).

Én személy szerint a Woodlawn c. filmben (magyar neve a filmnek: Higgy a győzelemben! – A Futball hite) láttam/hallottam, ami egy igaz történetet dolgoz fel, egy igazi csodát, amely 1973/74-ben ment végbe az USA-ban, Alabama államban, Birmingham-ben! Itt a szegregáció miatti rasszizmus gyakran akár a legrosszabb formát is fel tudta venni… De! Ott Isten az amerikai focit használta fel arra, hogy békét teremtsen, és megmutassa Önmagát ;) és ehhez ki is nevezett pár embert  név szerint Tandy Gerelds, Tony Nathan, Jeff Rutledge (2x es Super Bowl-os), Shorty White, Hank Erwin-t és még jó pár embert. kep1

Ebben filmben és zenében valóban meg tudom tapasztalni a mindenható Istent és az Ő szeretetét, még akkor is ha összecsapnak a fejem felett a hullámok, és rossz a napom. Akkor is meg tudja mutatni Jézus, hogy nagyobb a gondomnál, problémámnál, és ami a legfontosabb, hogy Velem van, nem hagy el, és szeret! És ennyi, ez a lényeg!  Hallgassátok, és nézzétek, nézzétek és lássátok, hogy velünk az Istenünk!  És hogy ha Ő velünk, ki lehet ellenünk? – Allelulja! ;)

Imádkozom Értetek!  (Nyulas Voltam  )

Link a filmhez:

http://www.nicelife.hu/galeria/film/woodlawn.php

Írta: Nyulas Tamás (vendégszerző)  

Van egy dal, amit szívesen megosztanál a világgal? Keress minket bátran, és légy Te is a vendégszerzőnk! 

A Nyitott Fül csapata: Blaskó Rebeka,Blaschke Sebestyén,Dudás Bernadett, Kis Domonkos, Kasza Boglárka, Ponyi Ferenc, Kis Dalma Róza (MÁR INSTAGRAMMON IS! )

Fel a tetejére