2017. aug. 17, csütörtök
Itt vagy: Kezdőoldal / Ajánló / Elköszönés Lelkészünktől, Szentlélekhívó és közbenjáró ima

Elköszönés Lelkészünktől, Szentlélekhívó és közbenjáró ima

Kedves Barátunk!

Szeretettel hívunk és várunk Téged szeptember 2-ára (szombat), Gödöllőre (Szentháromság templom, Szent Imre u. 15.), ahol szeretnénk megköszönni Farkas László atyának az ifjúsági lelkészként végzett 10 éves áldozatos munkáját.

A programról:
9.00 – érkezés
– 9.30 – szentmise
– 11.00 – “10 év”-köszönő
– legkésőbb 14.00-kor zárás

Az alkalomra egy tálca süteményt megköszönünk, ha hozol magaddal!
Kérünk, jelentkezéseddel segítsd a szervezést, az előretervezhetőséget az űrlap kitöltésével, legkésőbb aug. 30., szerdáig. Köszönjük!

Az elmúlt hónapok eseményei miatt a délutánt úgy tervezzük, hogy aki tud, azokkal átmegyünk Pásztóra, a Szentlélek templomban tartandó esti (17.00-tól 21.00-ig tartó) Szentlélekhívó és közbenjáró imára, köszönetünket kifejezve a Szűz Anyának és kérve a kegyelmeket az éppen Pásztóról búcsúzó új ifjúsági lelkészünkre, Bezák Tamás atyára, továbbá két helyettesére, Fejérdy Áron és Maczák Tamás atyákra.

Praktikus információk:
A Gödöllőről Pásztóra, ill. Pásztóról Hatvanba/haza jutást ezzel a táblázattal szeretnénk segíteni. A szabad férőhellyel rendelkező sofőröket kérjük, itt jelöljék, hány embert tudnának még szállítani. Akinek gondja van az utazással, a táblázat segítségével föl tudja keresni a sofőrt. Természetesen tömegközlekedéssel is el lehet jutni Pásztóra.
Az imaest után szálláslehetőség Hatvanban, Laci atya új szolgálati helyén lesz. Hozzatok polifoamot, hálózsákot.

Fel a tetejére